Varje Beställning Räknas: xDogs AB Främjar Hållbarhet Genom Träddonationer! 💚🌳

Varje Beställning Räknas: xDogs AB Främjar Hållbarhet Genom Träddonationer! 💚🌳

Hej alla fantastiska kunder och supportrar av xDogs AB!

Vi är glada att meddela att vi tar vårt engagemang för hållbarhet till nästa nivå genom att introducera vårt nya initiativ för att stödja miljön och samhället på ett meningsfullt sätt.

Från och med idag ger vi dig möjligheten att göra en positiv skillnad varje gång du gör en beställning hos oss. Genom vårt partnerskap med den välrenommerade välgörenhetsorganisationen One Tree Planted, kommer varje beställning från xDogs AB att möjliggöra en donation på 10 kr för att plantera ett träd.

Du kanske undrar vad ett träd kan göra? Jo, låt oss berätta! Träd spelar en avgörande roll i att bekämpa klimatförändringar genom att absorbera koldioxid från atmosfären. Genom att plantera ett träd hjälper du till att minska den totala mängden koldioxid i luften och främjar en renare och friskare planet för oss alla att njuta av.

Det bästa är att det är så enkelt att delta! När du gör en beställning hos xDogs AB, kommer du att ha möjligheten att donera 10 kr för att stödja vårt trädplanteringsprogram. Varje gång du väljer att göra det, kommer vi att se till att din donation går direkt till One Tree Planted, som sedan kommer att använda den för att plantera ett träd någonstans där det behövs mest runt om i världen.

Vi är övertygade om att små handlingar kan göra en stor skillnad, och vi är glada över att ge dig möjligheten att vara en del av den positiva förändringen. Tillsammans kan vi skapa en grönare och mer hållbar framtid för kommande generationer.

Tänk på det - varje gång din hund glatt leker med de leksaker du köpt från oss, eller njuter av det  du beställt, kan du vara säker på att du också bidrar till att skapa en grönare och mer hållbar värld för dem att leva i.

Så låt oss tillsammans fortsätta att göra skillnad, ett träd och en hund i taget! 

Läs mer  via länken 

Ett träd planterat | Trädplantering ideell organisation: En dollar, ett träd (onetreeplanted.org)

Tack för att du väljer xDogs AB och för att du hjälper oss att göra världen till en bättre plats, ett träd i taget! 🌳💚

Vänliga hälsningar, Teamet på xDogs AB

www.xdogsab.com

Tillbaka till blogg